Nu verkrijgbaar bij Rainbow Trampolines: Berg PlayBase

Nu verkrijgbaar bij Rainbow Trampolines: Berg PlayBase

Berg Toys introduceert de nieuwe Playbase. Nu ook te zien en te koop bij Rainbow Trampolines

 

Berg Toys, de toonaangevende producent van buitenspeelgoed, heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwste product, de Playbase. De Playbase is een uniek speeltoestel dat kinderen een onvergetelijke speelervaring biedt.

De Playbase, die beschikbaar is in drie verschillende maten, is ontworpen om binnen en buiten te gebruiken. Het heeft een stevige basis en een duurzame afwerking die bestand is tegen de elementen. Kinderen kunnen klimmen, glijden en zelfs schommelen op de Playbase, wat zorgt voor veel plezier en beweging.

Wat de Playbase zo speciaal maakt, is dat het kan worden aangepast aan de persoonlijke wensen van een kind. Het bevat verwisselbare panelen en accessoires die het mogelijk maken om het toestel te personaliseren. Dit betekent dat kinderen hun eigen Playbase kunnen creëren en hun creativiteit kunnen uiten.

Berg Toys heeft de Playbase ontworpen met oog voor detail en veiligheid. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Ouders kunnen er dus gerust op zijn dat hun kinderen veilig en gezond kunnen spelen op de Playbase.

De Playbase is verkrijgbaar via geselecteerde retailers en online winkels. Berg Toys is verheugd om dit innovatieve speeltoestel te introduceren en ziet ernaar uit om kinderen in Nederland veel speelplezier te bezorgen.

Montageservice: Wij kunnen eventueel in overleg de plaatsing verzorgen. Dit geldt alleen voor Noord Holland en dan boven de lijn Amsterdam - Haarlem. Woont u buiten deze regio neem dan contact op met uw plaatstellijke hovenier, loonbedrijf of klussenbedrijf. Zij kunnen u ws. wel verder helpen. Natuurlijk is zelf (mbv. familie/vrienden) doen ook een optie.
Neem contact op

Zie voor ons aanbod: https://rainbowtrampolines.nl/berg-playbase

 

    17-05-2023 09:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Webwinkel Keurmerk