Veel gestelde vragen

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden iedere werkdag. Bestellingen gedaan voor 12:00 uur zullen wij doorgaans dezelfde dag nog verzenden. We kunnen niet 100% garantie geven dat we de volgende werkdag afleveren. Neem hiervoor dan eerst telefonisch of email contact met ons op.

tel. 0229-561011 Whatsapp 06-14725298 of info@rainbowtrampolines.nl

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Jazeker. De meeste artikelen zijn op voorraad in Spierdijk en kunnen opgehaald worden. Wel graag een berichtje vooraf. Telefonisch of via email.

Wanneer kan ik in Spierdijk terecht?

Maandag tot vrijdag van 9 tot 17.00 uur op afspraak
Zaterdag van 9 tot 13.00 uur (sept-feb. op afspraak)

's Avonds tussen 19 en 21 uur op afspraak. 
Zondag of op andere tijden dan bovenstaand mogelijk op afspraak.
N.B. het kan wel eens gebeuren dat wij op bovenstaande tijden niet aanwezig zijn. Wilt u er dus zeker van zijn niet voor een vaste deur te staan en komt u van ver, neem dan eerst contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten en/of hoe kan ik betalen?

Vanaf €50,- bestelling zijn er geen verzendkosten verschuldigd. Daaronder €3,90.  Pakketverzendingen doon wij meestal via DPD en de grote zware verzending gaan via Transmission  of  Bijvoet Distributie. Indien aflevering rondom Hoorn en Alkmaar ligt doen wij meestal de aflevering zelf.  Lees hier meer over verzendingen. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij verzenden iedere dag waardoor u uw bestelling meestal binnen 1-3 dagen kunt verwachten. De betaling moet dan wel bij ons binnen zijn. IDEAL of Paypal werkt hierin het snelst.
Grotere en zwaardere artikelen kunnen ook snel geleverd worden (binnen 24/48 uur) maar hiervoor zullen wij contact met u opnemen. Bij uw bestelling kunt u eventueel uw voorkeur voor aflevering aangeven.

Welke maat trampoline moet ik nemen?

Kinderen hebben het liefst een zo groot mogelijke trampoline. Als u de ruimte in uw tuin heeft neem dan ook een ruime trampoline vanaf 3 meterd doorsnede. Als de ruimte dit niet toelaat neem dan een kleinere of een rechthoekige trampoline. Een grotere trampoline is veiliger, springt lekkerder en je kunt er met meerdere tegelijk op. En dat is uiteindelijk toch het leukst.

Is een trampoline opzetten moeilijk en hoe lang duurt het?

Binnen een uur is de trampoline opgebouwd. Met z'n twee veel sneller. Even in het kort; frame opbouw, mat en veren plaatsten, randkussen er op. Klaar. Gereedschap is over het algemeen niet nodig voor het opzetten van de trampoline. Bij de meeste merken trampolines wordt een verenhaak meegeleverd. Hiermee kunt u eenvoudig de veren in de trampoline spannen. Bij de trampolines wordt een montage-instructie meegeleverd.

Trampoline ingraven of niet?

Indien u hierover twijfelt en u heeft de mogeiijkheid om dit te doen adviseren wij u dit WEL te doen. Een ingegraven trampoline biedt meer veiligheid dan een niet ingegraven trampoline. Kunt u de trampoline niet ingraven maar wilt u wel maximale veiligheid overweeg dan om een veiligheidsnet op de trampoline te plaatsen.

Woont u boven de lijn Purmerend-Alkmaar dan kunt u het ingraven door ons laten verrrichten. Een mini-kraan zal hierbij worden ingezet. Informeer naar de mogelijkheden.

Kunnen er meerdere kinderen tegelijk op de trampoline ?

Gezien het hoge maximale springgewicht wat onze trampolines kunnen hebben, kunnen er zeker meerdere kinderen tegelijk op de trampoline. Echter hoe meer kinderen tegelijk op de trampoline, hoe groter de kans op ongelukken ontstaat.

Kan de trampoline in de winter buiten blijven staan op moet ik hem opbergen ?

De trampoline kan buiten blijven staan in de winter. De materialen kunnen er tegen. Maar als de kinderen swinters toch niet van de trampoline gebruik maken is opbergen niet zo verkeerd. De trampoline zal dan langer netjes blijven en langer mee gaan. Tevens hebben de kinderen in het voorjaar weer een nieuwtje als de trampoline opgezet wordt. 
Maar swinters buiten laten staan is ook geen verkeerde optie. De winters zijn niet zo streng en dus ook swinters kan er flink gesprongen worden. Wel zo lekker met al dat binnen zitten en na al het televisie kijken en gamen is het ook heel gezond om even lekker in beweging te komen.
Een overweging zou nog een winterhoes kunnen zijn. De hoes zal de levensduur van uw trampoline verlengen en deze kosten dus terugverdienen.

Moet ik de trampoline vastzetten?

Trampolines zijn grote objecten en daarom snel een speelbal voor de wind. Met een gewicht van tussen de 50 tot 100 kg. hoeft de trampoline onder normale omstandigheden niet vastgezet te worden. Staat de trampoline op een winderige plek pas dan wel op en zet de trampoline vast in de grond of aan een hek o.i.f.  Een verankeringsset kan ook wegwaaien voorkomen. Bij windkrachten vanaf windkracht 8 kan het verstandiger zijn de trampoline (tijdelijk) te demonteren (verwijderen van randkussen en springmat).
Een trampoline met veiligheidsnet is veel gevoeliger voor wind en daarom aanbevolen deze te verankeren als de trampoline op een wat winderige plek staat. Ieder jaar melden zich een aantal klanten met schade t.g.v. een weggewaaide trampoline. De trampoline met een touw/koord vastzetten aan boom of hek kan ook voldoende zijn.

Kan de trampoline in een personenauto vervoerd worden?

De meeste trampolines zitten in een grote langwerpige doos van ca. 130-170 cm. met een gewicht van 40 tot 100kg. Meestal passen deze dan ook wel in autos met neerklapbare achterbank. Ook stations en busjes zijn geschikt voor transport. Auto te klein, neem dan een aanhanger mee. Bezorging is ook mogelijk.

trampoline verhuizing - zo moet het niet Zo hoeft het dus niet.

Kan ik ook een trampoline huren?

Ja, dat is mogelijk. Voor spel, feestje, fotoshoot, e.x. heeft u de keuze uit ronde trampolines diameter Ø 250, 360 of 410. Voor prijzen en meer informatie neem contact met ons op of kijk hier

Er zit een scheur/snee in mijn springmat/randkussen. Kan dit gerepareerd worden?

Ja, het is mogelijk voor een randkussen maar is af te raden voor de springmat. Neem nooit risico hiermee. Het gaat om de veiligheid en gezondheid van uw springertjes.

Schade trampolinedoek voorkom dat mens en dier onder de trampoline kunnen komen. 
 

Mijn trampoline is kapot. Valt dit onder de garantie?

Op alle trampolines en onderdelen gelden de normale garantievoorwaarden. Normale slijtage, overbelasting of ander verkeerd gebruik, en/of schade veroorzaakt door externe factoren, zijn uitgesloten van garantie.. Alle fabrieksfouten zullen wij vergoeden.

Onder de garantie valt niet:
- Gaten in de spingmat (muizen, vuurwerk, vuurkorf, sigaret, scherpe voorwerpen)

- Gescheurde buizen (overbelasting van de trampoline)
- Slijtage aan de beschermrand en veiligheidsnet (weersinvloeden en slijtage door gebruik)

Trampoline met schade na storm 

 

Indien een gebrek wel onder de garantie valt zullen wij in eerste plaats beoordelen of dit gerepareerd kan worden. Indien dit niet het geval is en er tot vernieuwing wordt overgegaan kan er door de klant naar rato een bijdrage moeten worden gevraagd. 

Ik heb een product elders goedkoper gezien, kunt u het ook voor die prijs leveren?

Wij proberen onze prijzen zo goed mogelijk up to date te houden, maar heeft u elders een bepaald product veel goedkoper gezien stuur ons dan een link (naar de pagina waar u het product goedkoper heeft gezien) via ons contact formulier. Wij zullen dan onze prijs controleren en zo mogelijk aanpassen.

Ik zoek een artikel maar kan het niet op jullie site vinden.

Stuur ons een email en we zullen bij onze leveranciers navragen.

Kunt u ook de plaatsing en verankering verzorgen van een besteld voetbaldoel?

Helaas kunnen wij geen plaatsing verzorgen. Mogelijk heeft u iemand in de kennissenkring of neem anders contact op met een plaatselijke aannemer.

Mijn vraag staat hier niet bij!

Neem dan contact met ons op. Via telefoon 0229-561011 of via ons emailformulier

Webwinkel Keurmerk