Ruilen en Retouren


Retouren & Service

Indien u uw bestelling wenst te annuleren voor aflevering, dan kunt u dit doen telefonisch of via e-mail. Indien u uw bestelling wenst te annuleren na ontvangst van de goederen, meld ons dit via email voor u verzend. U ontvangt dan van ons weer een email retour welke u bij de retourzending voegt.

U kunt de goederen terugsturen naar Rainbow Trampolines binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen. Rainbow Trampolines zal u dan het volledige bedrag van uw bestelling binnen 14 dagen via bankoverschrijving terugstorten. De kosten voor het terugsturen van de goederen komen ten uwen laste (wettelijk vastgelegd).

Bij een eventuele annulering zullen wij enkel die goederen terugnemen indien zij teruggestuurd werden in dezelfde staat als wanneer zij bij ons vertrokken. Dit wil zeggen : NIET GEBRUIKT EN ZOVEEL MOGELIJK IN DE ORIGINELE VERPAKKING.
Wij waarborgen u dat alles wat u besteld, onze magazijn in perfecte staat verlaat. Gelieve geen goederen terug te sturen zonder eerst contact met ons op te nemen.

Indien u de goederen terugstuurt, gelieve dan de goederen voldoende te verpakken, te adresseren en te versturen met een passende verzekering. Retourzendingen zullen niet door ons aanvaard worden indien deze procedure niet gevolgd werd.

 

Meldt hieronder uw retour aan

 

Webwinkel Keurmerk