Ruilen en Retouren


Retouren & Service

Indien u uw bestelling wenst te annuleren voor aflevering, dan kunt u dit doen telefonisch of via e-mail. Indien u uw bestelling wenst te annuleren na ontvangst van de goederen, meld ons dit via email voor u verzend. U ontvangt dan van ons weer een email retour welke u bij de retourzending voegt.

U kunt de goederen terugsturen naar Rainbow Trampolines binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen. Stuur het na aanmdelding dan binnen 14 dagen retour. Rainbow Trampolines zal u dan het volledige bedrag van uw bestelling binnen 14 dagen via bankoverschrijving terugstorten. De kosten voor het terugsturen van de goederen komen ten uwen laste (wettelijk vastgelegd).

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien u de goederen terugstuurt, gelieve dan de goederen voldoende te verpakken, te adresseren en te versturen met een passende verzekering. Retourzendingen kunnen mogelijk niet door ons aanvaard worden indien deze procedure niet gevolgd werd.

 

Meldt hieronder uw retour aan

 

Webwinkel Keurmerk