Trampoline ingegraven bij Zorgtuin La Vie

Bij Zorgtuin La Vie mochten we deze week een trampoline afleveren. Een Avyna Proline inground trampoline Ø 305 cm. De zorgtuin La Vie, gerund door Carlo Laan, had al een trampoline staan maar door het vele gebruik door de kinderen raakte deze wat versleten. Met name het randkussen. Carlo zag wel de meerwaarde voor de kinderen in en besloot dat de eerste trampoline een opknapbeurtje mocht hebben en gezien de afmeting van de tuin was er ook nog wel plaats voor een tweede trampoline. Dat werd dus een Avyna Prolline trampoline. Deze inground trampoline is vakkundig door Cok Snoek ingegraven. En gelijk is ook de eerste opbouw trampoline in de grond verzonken. Mbv. een minikraan werden de kuilen zo gegraven en de trampolines netjes in de kuil geplaatst. De kinderen kunnen nu weer veilig springen.

 

trampoline ingegraven zorgtuin La Vie

 


 

 

1. ↓  Bij het gat van de inground trampoline wordt tevens een afwateringspijp naar de sloot gelegd. Hierdoor zal er geen water in de kuil blijven staan. 

2. ↓ Voor de al aanwezig hoge trampoline worden 4 sleuven gegraven waarin de poten in zakken. Naderhand deze sleuven dicht gegooid waardoor de trampoline verlaagd en stormvast staat. 

 

 

ingraven trampoline  ingraven trampoline

 

Labels:

  Erwin Martens     18-03-2019 22:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Webwinkel Keurmerk