Trampoline Kopen

Een Trampoline Kopen

Nu u een trampoline wilt kopen vraagt u zich af welke u moet nemen. Er is veel keuze en hoe zie je door de bomen het bos nog?

Houdt bij uw keuze rekening met de volgende punten:

  • Wat is de beschikbare ruimte voor de trampoline. Voor de grote tuinen raden we een trampoline van 366 cm. of groter aan en voor de kleinere tuin zal een 180, 244 of 305 cm. trampoline het meest geschikt zijn. Of mogelijk een rechthoekige trampoline van bijvoorbeel 305x 214 cm.
  • Wel of niet ingraven. Als het enigzins mogelijk is, doen! Het is één keer een klusje maar daarna heb je er vele jaren profijt van. 
  • Overweeg een veiligheidsnet. Misschien minder fraai gezicht in de tuin maar het beschermd de springertjes tegen eventuele ongelukjes en ongevallen.
  • De kwaliteit. Deze hangt vaak samen met de prijs. Dus voor de beste kwaliteit zult u het meest voor moeten betalen. Maar gelukkig is er ook genoeg middenkwaliteit welke ook jaren meegaat en waarop je heerlijk kunt springen. 
  • Aangaande de kwaliteit is onze ervaring dat de Berg Elite trampolines de echte top zijn. Zwaar uitgevoerd frame en onderdelen met een uitstekene vering. In het middensegment zitten dan de Proline, Etan, Exit en Airjump trampolines. Ook stuk voor stuk prima trampolines voor jarenlang springplezier.


Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Rainbow Trampolines. Wij hebben een ruime keuze aan trampolines en andere speeltoestellen. Kijk verder op deze site voor ons aanbod.

Webwinkel Keurmerk