Trampoline Onderdelen

Bij Rainbow Trampolines & Outdoor vindt u niet alleen trampolines, u kunt er ook terecht voor trampoline onderdelen. Bijvoorbeeld als u last heeft van schade of slijtage. Wij hebben een uitgebreid assortiment losse onderdelen voor uw trampoline in alle gangbare maten. De afmeting in diameter is globaal. Zo zal een randkussen 305 cm. ook passen op trampoline van 300 cm. Wij zijn uw leverancier voor uw trampoline onderdelen en accessoires. Wij leveren alleen producten met een goede kwaliteit en een goede prijs.

Bijvoorbeeld een randkussen. Uit veiligheidsoverwegingen moet u altijd een trampoline met een goed randkussen nemen. Eentje die goed over de veren gaat, dik genoeg is om schokken te absorberen en moet ook tijdens het springen goed blijven liggen. Een goedkoop randkussen is vaak duurkoop. Binnen 1 à 2 jaar zult u een nieuwe moeten aanschaffen. Of erger.. dat uw kind een verwonding of blessure oploopt. Dit weegt niet op tegen de aanschaf van een trampolinerandkussen van goede kwaliteit.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten. Via onze overzichtelijke webshop kunt u eenvoudig zoeken en bestellen. Kijk daarvoor gerust verder op deze website. Heeft u nog vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Klik hier om naar de Randkussens te gaan 

Klik hier om naar de Accessoires en onderdelen te gaan

Klik hier om naar de Springmatten te gaan

Klik hier om naar de trampoline veiligheidsnetten te gaan

Voor veren, matten, staalwerk of andere onderdelen wordt u vriendelijk verzocht contact met ons op te nemen. 

Webwinkel Keurmerk